Mandelbrot versterkt groep met content marketing en PR-specialist Cantilis

Gent, 1 juni 2017 — Cantilis en Mandelbrot, de nieuwe holding boven digitaal bureau Wijs, gaan samen. Cantilis treedt toe tot het Mandelbrotnetwerk, Mandelbrot neemt een minderheidsparticipatie in Cantilis. In de geest van Mandelbrot behouden stichtende partners Sybil Van Torre en Kurt Vincent de dagelijkse leiding.

Achter Mandelbrot staat het trio Dirk Sabbe, Ilse Jansoone en Bart De Waele. Zij spitsen zich sinds 2015 toe op de uitbouw van een netwerk van complementaire marketing-, communicatie- en technologiebureaus die hun klanten gezamenlijke oplossingen bieden.

Cantilis is in 2004 als PR- en corporate communicatiebureau opgericht door Sybil Van Torre en Kurt Vincent. Sindsdien is het uitgegroeid tot een full service content marketing bureau met klanten als ThromboGenics, argenx, Jan De Nul, Ter Beke, Incofin, TINC. “Lang voor storytelling en content marketing trendy waren, werkten wij al vanuit de wetenschap dat inhoudelijke argumenten sterker zijn dan commerciële acties of beelden zonder achterliggende ideeën”, zegt Cantilis-partner Kurt Vincent. “Wij zijn altijd op inhoud gefocust geweest. Vandaag zien we tot onze vreugde dat er voor ons aanbod steeds meer vraag is. Dat schept opportuniteiten waar we samen met onze nieuwe Mandelbrot-companen graag op inspelen.”

Cantilis-partner Sybil Van Torre vervolgt: “Wij zijn van oorsprong een PR-bureau en zijn getraind om relevante verhaallijnen te detecteren of te creëren. Waar zijn organisaties of merken sterk in? Hoe maken ze het verschil voor hun klanten? En hoe kunnen ze dat op boeiende wijze laten zien? Via welke mix van kanalen en media? Onze natuurlijke expertise in dit domein maakt ons tot een logische partner voor de andere bureaus binnen het Mandelbrotnetwerk.”

Bart De Waele, CEO van Wijs en partner bij Mandelbrot én bij Cantilis, bevestigt dat de synergieën tussen beide partijen overduidelijk zijn. “Communicatie bestrijkt vandaag een steeds breder spectrum, het is een combinatie van technologie, creativiteit en content. Cantilis redeneert vanuit een inhoudelijke reflex, werkt al vele jaren vanuit dit principe, en zal ons netwerk beter maken in de vervulling van zijn primaire doelstelling : bedrijven en organisaties complete marketing- en communicatieoplossingen bieden. Cantilis wordt bovendien geleid door een team van echte entrepreneurs. Zij passen perfect binnen de groepsfilosofie van Mandelbrot.”

Over Cantilis
Cantilis is in 2004 als PR- en corporate communicatiebureau opgericht door Sybil Van Torre en Kurt Vincent. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een full service content marketingagentschap waar inhoud – versterkt door design en crossmediaal toegepast – centraal staat. Cantilis is lid van het Mandelbrotnetwerk.

www.cantilis.be

Over Mandelbrot
Mandelbrot is een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector. Het omhelst de bedrijven AGConsult, Cantilis, Pavlov, Publilab, Strak, Talking Heads, Wijs en WYZ.

www.mandelbrot.be